Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση της Κ.Ο. Λέσβου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η Κομματική Οργάνωση Λέσβου χαιρετίζει τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους, που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ, και ξανάστειλαν κομμουνιστή στη βουλή. 

Ιδιαίτερα, χαιρετίζει τους ψηφοφόρους που για πρώτη φορά ψήφισαν το ΚΚΕ, εκτιμώντας τη σταθερότητα, τη συνέπεια, την ανιδιοτέλειά του, τη μαχητικότητά του στην πάλη για τα συμφέροντα του εργαζομένου λαού, της φτωχής αγροτιάς και των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, ακόμη και αν δεν συμφωνούν όλοι με όλες τις θέσεις του ΚΚΕ. Τους καλεί να συνεχίσουν και να συναντηθούν μαζί στους καθημερινούς αγώνες, γενικότερα στην πάλη για να αλλάξει συνολικά χέρια η εξουσία. 

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα νησιά μας θα δυναμώσουν τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες τους για τα οξυμένα εργατικά – λαϊκά προβλήματα, για την ανασύνταξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας, για να δικαιωθούν οι ελπίδες και προσδοκίες του λαού και να απαλλαγεί από το ζυγό των μονοπωλίων. 

Ο κομμουνιστής Βουλευτής του νησιού μας θα είναι μπροστάρης στους λαϊκούς αγώνες που έρχονται και θα διεκδικεί λύσεις για τα τοπικά προβλήματα μέσα και έξω από τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: