Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Θωμάς Μπακαλάκος: Σήμερα, καθήκον όλων των προοδευτικών Ελλήνων πολιτών είναι να μη νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους όσους θέλουν να μας πείσουν ότι είναι αναγκαίο κακό να γίνονται οι εργαζόμενοι φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι

Θωμάς Μπακαλάκος
Συνθέτης
Σήμερα, καθήκον όλων των προοδευτικών Ελλήνων πολιτών είναι να μη νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους όσους θέλουν να μας πείσουν ότι είναι αναγκαίο κακό να γίνονται οι εργαζόμενοι φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι, διότι έτσι θα σωθεί η χώρα. Να μη νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους όσους ενεργούν ως μεσάζοντες για το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου, διότι έτσι θα σωθεί η χώρα. Να μη νομιμοποιήσουν με την ψήφο τους όσους υποθηκεύουν ακόμα και την εθνική μας υπόσταση, διότι έτσι, δήθεν, θα προστατεύσουν την πατρίδα μας από τους προστάτες.
Χώρα και πατρίδα μας είναι ο τόπος μας και ο λαός μας, που αυτός θα μας προστατεύσει απ' τους προστάτες.
Με πρωτοπόρα την εργατική τάξη, ο λαός μας θα δώσει ένα καλό μάθημα στους αρχιτέκτονες της πόλωσης και ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι αυτοί που δημιούργησαν την κρίση για να οδηγήσουν το λαό στη φτώχεια και να καρπωθούν στη συνέχεια τον πλούτο της πατρίδας μας, θα μας βρουν ανυποχώρητα μπροστά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: