Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Πινάκος - υποψήφιος Δήμαρχος Λήμνου: η ψήφος του Λημνιού θα πρέπει να έχει κριτήριο τη ζωή του, με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου: O Δημήτρης Πινάκος υποψήφιος Δήμαρχος ΛΗΜΝΟΥ
 
Δημήτρης Πινάκος θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Λήμνου, όπως ανακοινώθηκε την Τετάρτη το βράδυ σε πολιτική συγκέντρωση που διοργάνωσε το Κ.Κ.Ε.. Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης» της Μύρινας, παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κ.Κ.Ε. για τις Ευρωεκλογές, τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές εκλογές. Στην έναρξη της συγκέντρωσης, παρουσιάστηκε ως υποψήφιος δήμαρχος Λήμνου ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
 
Ο Δημήτρης Πινάκος, με πλούσια συνδικαλιστική δράση, είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής, πρόεδρος του Παραρτήματος Λήμνου του Εργατικού Κέντρου Ν. Λέσβου, πρόεδρος στο Σωματείο Οικοδόμων και δημοτικός σύμβουλος. Στην ομιλία του, ο κ. Πινάκος αναφέρθηκε στη γενικότερη πολιτική κατάσταση και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, ενώ ζήτησε την υποστήριξη των κατοίκων του νησιού στο ψηφοδέλτιό του, «ώστε να μπορέσει να δοθεί η δυνατότητα στον ίδιο το λαό να δημιουργήσει και να μεγαλουργήσει».
 
Στην ομιλία του, ο κ. Πινάκος αναφέρθηκε στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά και στις ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι η ψήφος του Λημνιού «θα πρέπει να έχει κριτήριο τη ζωή του, με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει».
 
Ο κ. Πινάκος αναφέρθηκε σε γενικότερα πολιτικά ζητήματα, ενώ στην επόμενη συνάντηση του συνδυασμού του, θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Λήμνου, καθώς και των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό.
 
Στη συγκέντρωση μίλησε και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής τού Κ.Κ.Ε. Δημήτρης Ζάχαρης, ο οποίος αναφέρθηκε στις θέσεις του κόμματος για τις ευρωεκλογές.
 
 πηγή: empros.net
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: