Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Π.Α.ΜΕ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 48ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ

 
Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς που με αποφασιστικότητα και ταξικό σθένος διαδήλωσαν σήμερα σε όλες τις πόλεις με τις σημαίες του ΠΑΜΕ.
 
Η συμμετοχή χιλιάδων εργαζόμενων από εκατοντάδες χώρους δουλειάς, αυτοαπασχολούμενων, νέων, ανέργων, μαθητών, φοιτητών, γυναικών, συνταξιούχων και μεταναστών κάτω από το σύνθημα «ή με τα μονοπώλια ή με τις ανάγκες του λαού», οι εντυπωσιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις, αποτυπώνουν το δυνάμωμα του ταξικού ρεύματος στο εργατικό κίνημα, την εμπιστοσύνη στις ταξικές δυνάμεις.
 
Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, να δώσουν τη μάχη της αυριανής απεργίας, να στριμώξουμε την κυβέρνηση, την ΕΕ, το ΔΝΤ, τη μεγαλοεργοδοσία και τους βιομηχάνους. Να βρεθούν στις πύλες των εργοστασίων, των επιχειρήσεων.
 
Καλούμε τους εργαζομένους, τα λαϊκά στρώματα να ορθώσουν ανάστημα και να κατακλύσουν τους δρόμους, να συμμετάσχουν μαζικά στη αυριανή απεργία και στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5μ.μ., στην Ομόνοια.
 
Μπορούμε να τους ανατρέψουμε! Να σηματοδοτήσουμε με τους αγώνες μας νέες εξελίξεις, να σημάνει αντεπίθεση με σύγκρουση στους τόπους δουλείας, στα εργοστάσια. Να μη μείνουμε μόνο στο αίτημα της καταψήφισης των μέτρων, αλλά να σηματοδοτήσουμε την έναρξη νέας αγωνιστικής κλιμάκωσης που θα βάλει στο επίκεντρο την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών, της τρόικας, των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων.
 
Να πιστέψουμε στη δύναμη μας, να φέρουμε τα πάνω-κάτω. Nα μη δεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά!
 
Η Εκτελεστική Γραμματεία
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: