Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΘΑΝ. ΠΑΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Σαπφούς πραγματοποίησε στις 9 το βράδυ της Παρασκευής το ΚΚΕ με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Θανάση Παφίλη. Στη γεμάτη από κόσμο πλατεία όπου η νεολαία έδινε δυναμικό παρόν ο Θανάσης Παφίλης κάλεσε τους ψηφοφόρους να καταδικάσουν τα κόμματα του μνημονίου.


Καταδίκασε τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία ενώ χαρακτήρισε ψεύτικα τα διλήμματα εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση που προβάλλουν. Σχολίασε μάλιστα χαρακτηριστικά και το τελευταίο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ λέγοντας ότι είναι «υποκριτικό να εμφανίζουν δυο παιδιά ν' αγωνιούν για το αν η χώρα είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση τη στιγμή που τα νοικοκυριά υποφέρουν και υπάρχουν παιδιά που πεινάνε εξαιτίας των μνημονίων». Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ ότι παραπλανεί τους πολίτες όταν υπόσχεται ότι δεν θ' αλλάξει το μνημόνιο και δεν θα βγει η χώρα από το ευρώ.


Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ δεν άφησε ασχολίαστο το πρόσφατο περιστατικό όπου ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στη Λιάνα Κανέλλη και στη Ρένα Δούρου. «Έδειξε η Χρυσή Αυγή το φασιστικό της πρόσωπο, η καλύτερη απάντηση που μπορεί να δοθεί από τους πολίτες είναι να τους καταψηφίσουν, να τους βγάλουν από τη βουλή στις εκλογές της 17ης Ιουνίου» είπε χαρακτηριστικά.


Στο πλευρό του Θανάση Παφίλη βρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Βασιλική Αντώνα Βουγέλλη, Καραγιάννης Δημήτρης και Μαραγκουδάκη Κατερίνα.

Πηγή: lesvosreport.gr



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://lesvosnews.net/2012/06/12/%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B7-%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B8-%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%BB%CE%B7/