Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

"ΔΙΑΚΟΠΕΣ" Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

Οι εκλογές τελείωσαν, το καλοκαιράκι ήρθε και ενώ στις ειδήσεις μαθαίνετε που θα κάνει τις διακοπές και τα μπάνια του ο κάθε αστούλης πολιτικός κάποιοι είναι "ακόμα εδώ" !
... Άλλη μια απόδειξη ότι κάποιοι δεν είναι μόνο για τις εκλογές, δεν είναι μόνο για την ζητιανιά της ψήφου σας αλλά βρίσκονται καθημερινά δίπλα στον καθένα μας και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.
Έτσι λοιπόν: "Πολύμορφες εξορμήσεις έχουν οργανωθεί και φέτος το καλοκαίρι από τις οργανώσεις του ΚΚΕ στα χωριά της Λέσβου. Από τις αρχές Ιούλη, οι κομματικές οργανώσεις "οργώνουν" τα χωριά μας με περιοδίες και ομιλίες στις πλατείες", μας ενημερώνει το Νέο Εμπρός.
Ομιλήτης; O... ακούραστος σ. Μάνος Δούκας.

Μέχρι τώρα, τέτοιου είδους εξορμήσεις, συγκεντρώσεις, ομιλίες και συζητήσεις έγιναν στην Πλαγιά και το Παλαιοχώρι, στη Βρυσά και τη Γέρα, στην Ανεμώτια και το Σκαλοχώρι, στα Χύδηρα και πρόσφατα στην Αγία Παρασκευή και στη Φίλια.
Ακολουθούν η Άντισσα, η Αποθήκα και η Άγρα (11 & 17/8), η Βατούσα και η Φτερούντα (16/8), ο Μεσότοπος (20/8) και άλλα χωριά σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν τις προσεχείς ημέρες από την Ν.Ε..

Ο σ. Μάνος στις ομιλίες του δεν αφήνει κανέναν και τίποτα. Τα πάντα σχολιάζονται και όλα απαντούνται. Από τα πρόσφατα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, την ταύτιση της πολιτικής ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και που αυτή έχει οδηγήσει με την υποταγή τους στην Ε.Ε., τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νησιού μας (γαλακτοκομικά, αγροτικά προιόντα, αλιεία κ.λπ.) και ποιες είναι οι λύσεις που προτείνει το ΚΚΕ, μέχρι και τα πρόσφατα "μέτρα" για τους μετανάστες και την αντιμετώπισή τους από την "πολιτισμένη" κυβέρνηση.

Ξεχωριστή "ζωντάνια" αποκτά η συζήτηση όταν ο ομιλητής αναφέρεται στις επιθέσεις που δέχεται το ΚΚΕ (Γερμανός, οικονομικά του κόμματος, κ.λπ.) ξεσκεπάζοντας τον προβοκατόρικο ρόλο των "δίδυμων απογόνων δικτατόρων και φανατικών οπαδών του Γκαίμπελς και των μεθόδων του". Σχετικά με τα οικονομικά του Κόμματος το ερώτημα είναι: "Θα έδινε ποτέ η άρχουσα τάξη μπαξίσι στο νεκροθάφτη της";

Η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτές τις "εξορμήσεις ενημέρωσης" είναι πολύ μεγάλη και πραγματικά υπεράνω των προσδοκιών των στελεχών του Κόμματος τα οποία δηλώνουν ενθουσιασμένα από την προσέλευση του κόσμου και την ιδιαίτερη προσοχή με την οποία παρακολουθούν και συμμετέχουν. Στόχος να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ και πάλι παντού στο νησί μας.

Καλό κουράγιο σύντροφοι !!!

..

Δεν υπάρχουν σχόλια: