Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

QUIZ...

" Θέλω να εναντιωθώ σε κάθε είδους αντισημιτισμό...... Η σκέψη μου αυτές τις μέρες είναι συχνά στους φίλους μου στο Ισραήλ, οι οποίοι εδώ και χρόνια αναγκάζονται να ζουν με το φόβο των επιθέσεων ρουκετών, ακριβώς δίπλα στους πολίτες στη Λωρίδα της Γάζας, δίπλα σε γυναίκες και παιδιά, οι οποίοι είναι οι πενθηφόροι του στιγμαίου πολέμου".

Όχι παρεξηγήσατε ρε παιδιά. Δεν τα λέμε εμείς αυτά..... δεν τα λέει ο Μπους ή κάποιος Ισραηλινός "συγγραφέας" αλλά ο κ. Κλάους Λέντερερ, πρόεδρος της οργάνωσης Βερολίνου του κόμματος της "Αριστεράς" "Die Linke".
Μπορεί μερικοί να μην το θυμούνται αλλά το κόμμα αυτό ασκεί, αυτή την περίοδο, την προεδρία στο "Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς" (ΚΕΑ).... Το "όχημα της ελπίδας" για την "αριστερά" στην Ευρώπη.

Βέβαια το ΚΕΑ, για τους βομβαρδισμούς στην Γάζα, ως δίγλωσσο και για να τα έχει καλά με όλους (τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει) έβγαλε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Απαιτούμε την διάλυση των ισραηλινών εποικισμών, το γκρέμισμα του ρατσιστικού τείχους... ... την εγκαθίδρυση ενός κυρίαρχου και ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους στα κατεχόμενα από το 1967 εδάφη, με πρωτεύουσά του την Ανατολική Ιερουσαλήμ….».

Θα μας πείτε, και τι μας νοιάζει αν κάποιοι "ξένοι" δίνουν χρησμούς διφορούμενους;

Εδώ λοιπόν έρχεται το κουίζ:
Ποιός ελληνικός πολιτικός σχηματισμός συμμετέχει σε αυτό το ευρωπαικό "αριστερό" σχήμα και πρόσφατα φιλοξένησε τις εργασίες της Τακτικής Συνόδου της Εκτελεστικής Επιτροπής του στην Αθήνα;

.

2 σχόλια:

faros είπε...

Όχι ακριβώς πολιτικός σχηματισμός, αλλά ένας πολιτικός ... αχταρμάς που λέγεται συριζα, πως λένε θα σου κόψω τα μαλλιά ... σύριζα ;;;
Ένα τέτοιο πράμα !!!

Aristeri Poria είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ...

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΩ...!
ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ!!!